Новини
Суспільство

Мешканка Хмельницького влаштувала танці на пам’ятнику Героям Небесної Сотні (ВІДЕО)

Відео молодої панянки, яка не знайшла кращого способу “висловити повагу загиблим”, як видряпатися на пам’ятника та махати там ногами, імітуючи танець, поширили у хмельницьких соцмережах. Думки хмельничан розділилися: одні вважають це нормальним, інші ж пишуть про осквернення пам’ятника та можливу кримінальну відповідальність.

Відео танців на пам’ятнику Героям Небесної Сотні, відзняте перехожими, поширили у соцмережах. Як зазначають автори відео, сталося це вчора, 11 липня.

“Дівчина танцювала та сиділа на пам’ятнику. Ми зробили зауваження. Танцюристка сказала, щоб її не чіпали і відійшли, бо вона так «висловлює їм повагу», – цитують у спільноті Хмельницький LIVE автора відео.

У коментарях здебільшого засуджують такі прояви “поваги” до полеглих. Проте знайшлися і такі хмельничанин (виключно чоловіки), які не бачить в цьому проблеми і вважають такі дії нормальним:

Вам не нормально, комусь іншому нормально. Це суб’єктивно

Проте більшість хмельничан так не вважають.

Всі, хто вважає її поведінку нормальною, підіть і скажіть це родичам загиблих, в світлу пам’ять яких, було встановлено цей пам’ятник.

Насправді не танцюють на таких пам’ятниках.. це ж не садова скульптура..

Чоловіки, ви вважаєте, що танцювати на пам’ятнику загиблим це нормально?

Танцювати на пам’ятнику – це ненормально, бо це все одно, що танцювати на могилі. А висловити свою подяку можна принісши квіти до монумента або ж вшанувати хвилиною мовчання – так чинять нормальні люди.

Якщо це можна кваліфікувати як осквернення пам’ятника, то стаття 297 п. 2 ККУ від 3-х до 5-ти років позбавлення волі.

Білий день! І що, поліції поруч не було, щоб їй мізки вставити? А перехожим теж слабо було зняти те непорозуміння з пам’ятника і ПОЯСНИТИ доступно, щоб зрозуміла???

Якщо людина більше нічим не може викликати до себе уваги – мало мізків, немає таланту, ніяких захоплень – то тут виручає хайп. Але ця “слава” тимчасова. Типова поведінка типового лузера.

Цікаво, на могилах своїх рідних вона теж так танцює??? У знак поваги??

Чому не викликали поліцію? Вона вже сьогодні буде вибачатися за те, що робила. Треба примусити вимити обеліск руками, щоб всі побачили.

Що сталося причиною такого вчинку дівчини – чи то спека подіяла, чи то черговий челендж у соцмережах підіспів – невідомо. Можливо, цим дійсно варто поцікавитися правоохоронцям та провести роз’яснювальну роботу. Як мінімум. Інакше невідомо, що спаде на думку любителям оригінальних перформансів в майбутньому, якщо їх вчасно не зупинити.

Не виключено, що найближчим часом у мережі може з’явитися чергове відео з “вибачте, я не подумала про наслідки, мені соромно”. Бо спочатку робити, не думаючи, а потім вибачатися, схоже, стає звичним для хмельницької молоді. І не лише для неї.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook