Новини
Надзвичайні події

У Шепетівському районі з водойми дістали тіло чоловіка

Чоловіка, який ще вчора пішов купатися на водойму у Шепетівському районі, надзвичайники шукали до пізнього вечора. Напередодні пошуки не мали успіху. Сьогодні тіло загиблого знайшли та передали правоохоронцям.

Нагадаємо, протягом останньої доби на Хмельниччині на водоймах у трьох районах потонуло троє людей. Про зникнення четвертого, який відпочивав на 4-му ставку Пліщинського масиву та не повернувся після купання, повідомили рятувальників. За допомогою спецзасобів рятувальники обстежували дно водойми, проте тіло загиблого знайшли лише сьогодні пообіді та передали правоохоронцям для проведення судово-медичної експертизи.

У Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області зазначають: протягом лише трьох днів, з 9 до 12 липня, на водоймах Хмельницької області загинуло 7 громадян, з початку купального сезону – 20, з них двоє – діти.

Зважаючи на спекотну погоду, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає бути вкрай обережними та рекомендує дотримуватись таких правил безпечного відпочинку на воді:

  • для купання обирайте лише спеціально обладнані місця;
  • уникайте водойм зі швидкою течією та не плавайте наодинці;
  • у воді купайтеся лише у світлу пору доби;
  • не зловживайте алкоголем;
  • не дозволяйте дітям самостійно відвідувати водойми.

За інформацією Шепетівського районного управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook