Новини
Інфраструктура

Водії скаржаться на незавершений ремонт частини траси на Хмельниччині

В той час як сам ремонт дороги водіїв Деражні повністю влаштовує, питання у них викликають узбіччя, які залишилися без облаштування і можуть, на думку автовласників, становити небезпеку особливо за несприятливих погодних умов.

Допис про стан дороги на ділянці “Голосків – Деражня” поширили у спільноті НЕ ТИПОВА ДЕРАЖНЯНЩИНА! Як зазначає автор повідомлення, ремонту на цій трасі автомобілісти-держанянці чекали довго. І дочекалися. Проте…

Дорога є і дай Бог, щоб вона служила багато років! Але, коли їду, весь час спадає на думку, а що це за узбіччя таке зроблене? Чи ще не дороблено? Якісь нові технології (глина, земля)? І якщо в дощову погоду водій “захопить” це узбіччя, то швидше за все вилетить з дороги. І головне питання, яке хвилює багатьох водіїв – де дорожня розмітка??? Потратили 73 мільйони грн, а на фарбу не вистачило? Вночі, коли назустріч їде багато машин і сліплять фарами (дуже погано в дощову погоду) втрачаєш орієнтири, і просто не бачиш, де узбіччя, а де центр дороги. До кого звертатись, у кого взнати, коли буде нанесено розмітку на нову дорогу? Адже це передбачено правилами дорожнього руху!цікавиться у дописі його автор Микола Юрковський.

У коментарях чоловікові порадили своє запитання спрямувати у Службу автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Тим часом вчора складнощі з пересуванням автошляхами Хмельниччини зафіксували не лише в напрямку від Меджибожа до Хмельницького, а й в напрямку Голоскова. Там відзняли на відео довжелезну тягнучку, яку, щоправда, швидше за все спровокував ремонт мосту, який триває у населеному пункті.

Відео: НОВИНИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook