Новини
Увага!

На одному з автошляхів Хмельниччини невідомі розкидають загострені цвяхи

Водіїв, які планують поїздки до відпочинкової зони у межах Волочиської громади, попереджають про небезпеку, яка може підстерігати їх на шляху. Невідома особа (або особи) з невідомих же причин розкидає на шляху металеві предмети, загострені з обох боків, які можуть завдати шкоди транспорту.

Про небезпеку, яка підстерігає водіїв, повідомили у Фейсбук-спільноті Підслухано у Волочиську.

Шановні водії, будьте обережні їдучи на відпочинок в Вочківці. Викидають спеціально на дорогу – цвях не ржавий, а новий. Як не кинеш цього цвяха – завжди буде гострою стороною. Довжини гострої сторони цвяха вистачає з запасом, щоб пробити шину наскрізь через майже новий протектор, вже переконався на собі. Людина, яка це зробила, скоріш за все буде продовжувати цю справу, бо видно що робить це не перший раз, йдеться у повідомленні.

У коментарях, зокрема, пишуть, що такі дії можуть бути спричинені перевищенням швидкості, яке допускають водії.

Ви ж летите як навіжені, не задумуючись над тим, що там можуть діти гратись, каченята на дорозі грітись і т.д і т.п. Бо в тебе крута машина, цимбали волають на все село і за кермом “Шумахер”. Просто поважай людей і люди з повагою будуть відноситись до тебе. Я так розумію, що просто людину допекли …

Щоправда, більшість вважає, що таким чином боротися з водіями-гонщиками – не вихід, адже постраждати можуть і ті, хто їздить, дотримуючись правил, і ті, хто ходить пішки, зокрема, діти.

Також додають, що історія з прикопуванням різноманітних гострих предметів на цій території – не нова, і триває не перший рік.

Мешкає у Вочківцях істота, яка надивилася фільмів про Рембо і прикопує на польовій дорозі за баштою, де спуск на водопій від ферми, увага!!! ЗВАРЕНІ і загострені конструкції по типу граблів… І пробив особисто там не колесо шумахера, а ногу, йдучи пішки на рибалку…

Довідка: Вочківці — село в Україні, у Волочиській міській територіальній громаді Хмельницького району Хмельницької області. Розташоване на лівому березі річки Збруч у межах Волино-Подільської височини, за 7 км від районного центру і залізничної станції Волочиськ на лінії Хмельницький — Тернопіль та 82 км від обласного центру. Одна з туристичних принад на території села – водоспад, який кілька років тому облаштували для комфортнішого відпочинку туристів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook