Новини
Суспільство

Очільник Хмельниччини посів 16 місце у рейтингу голів ОДА

Рейтинг голів обласних державних адміністрацій країни склали у виданні “Кореспондент”. Оцінювали здобутки очільників областей за 5-бальною шкалою, враховуючи низку параметрів, за якими визначали ефективність їх роботи. Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій, якого призначили на посаду наприкінці минулого року, опинився у другій половині рейтингу, набравши трохи більше ніж 2 бали.

Лідирує у цьому рейтингу голів ОДА міський голова Києва Віталій Кличко – за 5-бальною шкалою він отримав 4,17 бала. На другому місці очільник Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко (3,10 бала), на третьому – голова Київської ОДА Василь Володін (3,03 бала).

Складали рейтинг на основі показників: економічного, політичного, підтримки в місцевій раді, відносин з центральною владою, підтримки в парламенті та медійності на рівні країни.

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій у цьому рейтингу набрав 2,19 бала. При цьому найвищий показник у нього – економічний (2,84), найнижчий – за рівнем медійності на рівні країни (1,12). Однакову кількість балів (по 2,06) набрав очільник Хмельниччини за підтримку в облраді та стосунки з центральною владою.

За інформацією журналу Кореспондент

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook