Новини
Кримінал

Мешканцю Кам’янця, який підірвав гранату на вулиці, обрали запобіжний захід

Найближчу долю кам’янчанина, якого підозрюють у закінченому замаху на вбивство понад двох людей та малолітньої дитини визначив суд. Чоловікові також інкримінують незаконне поводження з бойовими припасами. Крім цього, йому, швидше за все, доведеться відповісти і за минулі злочини, за які він має непогашену судимість.

Перебування під вартою без можливості внесення застави – таке рішення прийняв міськрайонний суд Кам’янця-Подільского щодо 60-річного місцевого мешканця, який 15 липня у людному місці підірвав гранату. В результаті було травмовано шестеро осіб, серед яких – малолітня дитина.

Дівчинку, яка отримала поранення в ділянці серця, того ж дня терміново прооперували у місцевій лікарні. У соцмережах писали про те, що дитину готуються перевезти у Хмельницький, проте зрештою продовжили лікування у Кам’янці. Наразі в місті оголосили збір коштів на лікування дівчинки, яку матір виховує сама.

Як повідомили у суді, підозрюваний може понести покарання не лише за скоєний злочин, а й за попередній (заподіяння тілесних ушкоджень), за який має непогашену судимість. У момент скоєння злочину, в якому підозрюють кам’янчанина, він перебував на іспитовому терміні звільнення від відбування покарання.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook