Новини
Кримінал

На Хмельниччині оголосили про підозру посадовцям, які привласнили 3,7 мільйона гривень

Директора хмельницького комунального підприємства підозрюють у службовій недбалості, керівника товариства зі столиці, яке виступало як підрядник, – у привласненні чужого майна. Протиправна діяльність обох підозрюваних призвела до привласнення майже 4 мільйонів гривень.

У грудні 2019 року керівник хмельницького комунального підприємства уклав договір підряду зі столичним товариством на виконання реконструкції системи знезараження питної води. Загалом підрядні роботи за угодою коштували майже 11,7 мільйона гривень. При цьому вартість обладнання підрядником свідомо була завищена на 3,7 мільйона. Ці факти встановили під час розслідування справи правоохоронці.

Обом посадовцям оголосили про підозру. Директорові комунального підприємства – за фактом службової недбалості. Керівнику столичного товариства – за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від посади, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook