Новини
ДТП

У Хмельницькому патрульні ледве вгамували нетверезого байкера (ВІДЕО)

У середмісті Хмельницького водії та перехожі стали свідками того, як троє патрульних затримували водія мотоцикла, котрий намагався втекти. Але невдало. Думки хмельничан з приводу цього затримання розділилися, проте, як зазначають у поліції, зупиняти байкера таки було за що.

Відео незвичного затримання, яке автори підписали лаконічно “Невдала втеча” з’явилося у соцмережах вчора. Водій мотоцикла даремно намагався завести свого “залізного коня” та втекти від патрульних, які кинулися його затримувати. Двом патрульним ледве вдалося втримати, очевидно, агресивно налаштованого молодика. Третій був готовий прийти на допомогу, проте вона, судячи з відео, не знадобилася.

За іронією долі, поруч з місцем затримання зупинився автомобіль міської приватної ритуальної служби, співробітник якої також був готовий допомогти правоохоронцям. Але його допомога також не знадобилася.

Як відбувалося затримання – дивіться у відео, опублікованому у вайбер-групі НОВИНИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ.

Коментуючи відео, на захист молодого чоловіка виступила пані Ганна, яка написала, що

нічого з відео не зрозуміла, тільки єдине – поліцейські, наче звірі накинулися. Десь є пояснення цьому?

Проте підтримки серед інших учасників групи не знайшла.

Давайте будем об‘єктивними! Якщо покрутили, то мабудь є за що! Там же очевидно видно, що словами його зупинити не вийшло! А якби він таки втік і збив когось по дорозі? Ви би кричали, куди поліція дивиться, чому не реагує, в якій країні ми живемо і т.д. і т.п. Дайте правоохоронцям робити свою справу! – написав хмельничанин Олександр.

А по-вашому, вони йому мали записку кинути і на світську бесіду запросити? Якщо тікав – значить, є що приховувати, – додав хмельничанин Віталій.

Ситуацію із затримання водія мотоциклу прокоментували у поліції. Як розповіла виданню ХМ-ІНСАЙД старша інспекторка Управління патрульної поліції Хмельниччини Роксолана Вавренюк, мотоцикл «Honda» без номерів патрульні помітили на вулиці Толстого. Попри сигнал про зупинку, який подали правоохоронці, байкер не зупинився, а кинувся тікати. Проте не зміг як слід виконати маневр повороту, і потрапив до рук патрульних.

Після того, як 35-річного чоловіка затримали, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка “Драгером”, на яку затриманий погодився, показала вміст алкоголю 0,97 проміле – майже уп’ятеро вище допустимої норми.

На водія мотоцикла патрульні склали адміністративний протокол.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook