Новини
Кримінал

Мешканець Хмельницького сяде за ґрати за розбійний напад

Раніше неодноразово судимий містянин, який вчинив розбійний напад на незнайомця та пограбував його, спокутуватиме свою вину у місцях позбавлення волі. Крім відбуття покарання за ґратами, він має також сплатити йому 21 тисячу гривень, частину з яких потерпілий витратив на лікування.

Завдяки принциповій позиції прокурорів Окружної прокуратури міста Хмельницького та під тиском зібраних під час досудового розслідування доказів, неодноразово судимого раніше за злочини проти власності місцевого жителя засуджено за розбійний напад.

Як встановило слідство, у серпні 2020 року хмельничанин біля продуктового магазину напав ззаду на раніше незнайомого молодика та, завдавши йому численні тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, заволодів мобільним телефоном та грошовими коштами на загальну суму близько 7 тисяч гривень.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав. Мало того, заперечував факт його впізнання потерпілим як особи, яка здійснила напад.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду 31-річного чоловіка засуджено за ч. 1 ст. 187 КК України. За ґратами він проведе 5 з половиною років. Крім того, судом задоволено цивільний позов потерпілого на загальну суму 21 тисяча гривень, з яких третина – кошти витрачені на лікування в медичному закладі.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook