Новини
ДТП

На Хмельниччині за три дні у ДТП постраждали три пенсіонерки

Двічі у Кам’янці-Подільському та один раз у Хмельницькому внаслідок дорожньо-транспортних пригод зазнали травм жінки літнього віку. Одна з них потрапила до лікарні у важкому стані. У всіх трьох випадках обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

У Кам’янці-Подільському у неділю вранці на вулиці Цехова під колеса автомобіля потрапила 83-річна місцева мешканка. Як повідомили у районному управлінні поліції, жінку, яка переходила дорогу поза межами пішоходного переходу, збив місцевий мешканець, водій автомобіля “ВАЗ 21063”.

З тілесними ушкодженнями жінку госпіталізували до міської лікарні. Лікарі розцінили стан її здоров’я як важкий.

Вчора, 20 липня, близько 10 ранку, також у Кам’янці, 82-річну місцеву мешканку на парковці біля супермаркету на Нігинському шосе збив з ніг автомобіль Renault Megane, за кермом якого перебував кам’янчанин.

Момент ДТП зафіксували камери відеоспостереження.

Відео: Кам’янець-Подільське РУП

Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження, проте наразі її життю нічого не загрожує, повідомили у Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з постраждалою сталася вчора у Хмельницькому в середині дня. За попередньою інформацією, неподалік зупинки “Героїв Чорнобиля” на вулиці Кам’янецькій водій маршрутки різко загальмував. В результаті одна з пасажирок, жінка 1961 року народження, впала, вдарившись при цьому головою об поручень. Травмованій пасажирці довелося звертатися по допомогу до медиків.

У всіх трьох випадках обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook