Новини
Інфраструктура

На речовому ринку у Хмельницькому з’явилася нова послуга для покупців (ВІДЕО)

Хмельницький речовий ринок досі плаває у воді, тож аби покупці мали змогу зробити покупку, їх до торгових точок доставляє нова “служба ринкових перевезень”. Скільки коштує така послуга, невідомо, проте схоже, вона стає дедалі популярнішою.

Після дощу та спричинених ним потопів хмельницькі підприємці борються за покупців, як можуть. Зокрема, дбають про те, аби бодай до підтоплених кіосків, але хмельничани та гості міста якось дісталися та зробили покупки.

Дощ у Хмельницькому не припиняється від рання, а це означає, що на головному речовому ринку обласного центру води стає дедалі більше. Про це свідчать відео, які продовжують викладати у соцмережах. Якщо вранці води там було собаці по коліна, то тепер її набагато більше і без додаткових технічних конструкцій непідготовленим містянам на ринку – ніяк.

Возити покупців на тачках через калюжі та “озера” – ідея для ринку не нова і, судячи з усього, користується дедалі більшим попитом. Чи заробляють на цьому хмельницькі “рикші”, невідомо. Але чого не зробиш заради клієнта?

Відео змонтовано з фрагментів, опублікованих у групі НОВИНИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook