Новини
Дозвілля

Пікнік в американському стилі відбудеться у вихідні у Хмельницькому

У попередні роки відпочинок за американськими традиціями у Хмельницькому тривав два дні – у суботу та неділю. Цього ж року всі заходи планують провести протягом суботи, 24 липня.

Традиційно свято відбуватиметься на пляжі біля Південного Бугу, на території Молодіжного парку. Розпочати свято планують о 17.00, аби спека не перешкоджала містянам отримати задоволення від відпочинку. Щоправда, за прогнозами субота не обіцяє високої температури повітря, але вечірня прохолода все ж таки набагато приємніша.

Цього року організатори заходу підготували для хмельничан програму відпочинку, яка складається зі музичних, мистецьких та спортивних активностей. Як повідомили у пресслужбі Хмельницької міської ради, спортивних розваг заплановано чимало (баскетбол, бейсбол, дартс, фрісбі тощо), тож усі охочі активно відпочити зможуть обрати те, що найбільше до душі.

На території “американського” містечка також будуть тематичні фотозони для любителів робити фото та селфі. Працюватимуть фудкорти. Зазвичай, для такого свята ресторатори намагаються підготувати меню, що складається з традиційних американських наїдків. Проте і традиційні українські страви там будуть також.

О 19.00 на сцену вийдуть музиканти – дует «Svitlo» та гурт «Grace»

О 21.00 почнеться кіносеанс просто неба. До перегляду пропонується фільм “Давай потанцюємо”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook