Новини
Освіта

У Хмельницькому шукають директора новозбудованої школи

Розпочати навчання у новозбудованій молодшій школі у Хмельницькому планують з 1 січня 2022 року. Наразі для неї шукають директора, який укомплектує штат та готуватиме навчальний заклад, аби він запрацював повноцінно. Прийом документів від кандидатів на посаду директора школи вже розпочався.

Новий навчальний заклад з’явився у Хмельницькому. На останній сесії міської ради створили початкову школу №1. А вже наступного дня почався прийом документів від охочих стати її директором. Триватиме він до 13 серпня. Далі претенденти мають пройти конкурсний відбір. І вже у вересні комісія визначиться із переможцем.

Це той заклад, який будується у мікрорайоні Озерна на вулиці Залізняка, 32. До 1 грудня заклад має запрацювати, а за цей період новопризначений керівник буде здійснювати усю підготовчу роботу, що заклад запрацював повноцінно, – розповіла директорка департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Надія Балабуст.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин зазначив: кошти на школу місто має в повному обсязі.

Темпи робіт нас задовольняють. І вулиця, і внутрішні роботи, і фасад, і мережі – по темпах робіт, по графіках ми встигаємо виходити на фініш у жовтні, – додав очільник громади.

У нову школу переведуть учнів 1-4 класів з НВО №28. За словами міського голови, це зроблять не посеред осені, а з нового навчального семестру.

Усього в новому закладі зможуть навчатися 750 учнів. Це дозволить розвантажити єдиний навчальний заклад в Озерній, де найбільше переповнені саме молодші класи.

Загальна вартість будівництва школи на Залізняка – понад 180 мільйонів гривень.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook