Новини
Події

У Кам’янець та Хмельницький завітали учасники “Мотопробігу Єдності”

Байкери, які рухаються колоною з Ужгорода до Хортиці, планують подолати 5000 кілометрів та відвідати майже всі обласні центри. Головна мета акції – познайомити між собою схід та захід. На Хмельниччині маршрут мотопробігу пройшов через Кам’янець-Подільський та Хмельницький.

Обидва міста учасники пробігу відвідали учора, 22 липня. Спочатку завітали до Кам’янця, де зупинилися на 20 хвилин на площі Польський ринок, а потім влаштували фотосесію на валах Нового замку.

Після Кам’янця учасники мотопробігу приїхали у Хмельницький, де зупинилися на майдані Незалежності, аби поспілкуватися з містянами та дати можливість долучитися до колони усім бажаючим.

Спочатку у колоні їхало 20 байкерів, проте у різних містах до неї приєднуються нові учасники. Організатори кажуть, для того, аби долучитися до мотопробігу потрібно мати патріотичний настрій, вміти їздити в колоні і не “пхати в акцію ніякої політики”.

Наш пробіг абсолютно без політики та лозунгів, – пояснив організатор мотопробігу Вадим Жуковський.

До слова, у колоні їдуть не лише українці, а й учасники з Польщі та Чехії. Завтра до колони мають приєднатися мотоциклісти з Латвії. З собою байкери везуть два прапори – український та кримсько-татарський. На них всі бажаючі можуть залишити побажання для учасників пробігу.

На фініші учасники акції традиційно піднімуть над Хортицею прапор України.

Всеукраїнський “Мотопробіг Єдності” цього року відбувається вп’яте.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому відбулася акція в рамках автомотопробігу “Шлях Незалежних”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook