Новини
Спорт

У Нетішині відкрили новий спортивний майданчик

Символічно, що разом з початком Олімпійських ігор у Токіо, у місті-супутнику Хмельницької АЕС урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це свідчення того, що в місті атомників, у ВП ХАЕС зокрема, опікуються спортивним майбуттям держави, адже спортивний комплекс, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа (КДЮСШ) функціонують саме у складі атомної станції.

Урочисте відкриття відбулось в ході робочого візиту на Хмельницьку АЕС т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна.

Тренувальне  футбольне поле зі штучним покриттям відкрили на території відділу соціальних об’єктів  Хмельницької АЕС. Це результат іміджевої політики адміністрації та профспілкового комітету ХАЕС, які ставлять за мету розвиток змістовного дозвілля своїх працівників. Замовником виступила адміністрація станції, а договір на виконання робіт, нагляд за ходом реконструкції поля здійснювали працівники відділу соціальних об’єктів, повідомляють у пресслужбі ВП Хмельницька АЕС.

Фінансування на реконструкцію майданчика здійснювалось профкомом і адміністрацією Компанії.

Під час реконструкції було замінено основу під покриття із завезенням кварцового піску, прокладені дренажні комунікації, укладено штучне покриття,  встановлено огороджувальні бар’єри, розмічено межі ігрового майданчика тощо. У реалізації реконструкції були залучені підрядники столичної фірми. Значний обсяг робіт здійснили працівники комунального господарства, транспортного цеху, відділу соціальних об’єктів, ремонтно-будівельного управління атомної станції.

До слова, футбольна арена значно більша за розміром від стандартних майданчиків такого типу. На полі розміром 65 на 35 метрів  можуть одночасно проводити тренування кілька футбольних команд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook