Новини
Увага!

У Хмельницькому ввечері курсуватимуть додаткові тролейбуси

Аби хмельничани, які сьогодні прийдуть у парк Молодіжний, аби вкотре долучитися до американської культури, могли безперешкодно та дешево дістатися додому, від пляжу по мікрорайонах міста їх розвозитимуть вечірні тролейбуси.

Традиційно, коли у центрі міста, а саме на пляжі, відбуваються масові заходи, на маршрути випускають додаткові транспортні одиниці, які очікують пасажирів біля мосту, а потім рушають у різних напрямках.

Сьогодні, нагадаємо, о 17.00 у парку Молодіжному почнеться американський пікнік, під час якого хмельничанам пропонують долучитися до спортивних заходів, послухати музика, подивитися кіно, спробувати американське (і не лише) меню на фудкортах, а також пофотографуватися у тематичних фотозонах. Захід триватиме орієнтовно до 22.30, коли завершиться показ стрічки “Давай потанцюємо” просто неба.

Саме з цього часу містян очікуватимуть 10 тролейбусів, які повезуть їх у всі мікрорайони міста. Стоятиме транспорт як біля входу на пляж, так і на зупинках “Парк Молодіжний” на вулиці Степана Бандери.

Отож, де і який транспорт шукати хмельничанам сьогодні увечері:

  • на Озерну – 2 тролейбуси на зупинці;
  • на АС №1 – 1 тролейбус, який поїде через вулицю Зарічанську, у зворотньому напрямку через проспект Миру, – на зупинці;
  • в Ракове – 2 тролейбуси біля входу на пляж;
  • у Гречани – 1 тролейбус біля входу на пляж;
  • на Катіон через Інститутську – 2 тролейбуси біля входу на пляж;
  • на Катіон через Львівське шосе – 1 тролейбус біля входу на пляж;
  • у Дубове – 1 тролейбус біля входу на пляж.

Вартість проїзду за діючим тарифом, повідомляють у Хмельницькій міській раді. Нагадаємо, проїзд у тролейбусах в обласному центрі з 1 липня коштує: 5 гривень – з е-квитком, 6 гривень – з разовим квитком або з оплатою через Приват24. Штраф за безквитковий проїзд – до 240 гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook