Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині депутат напав на правоохоронців (ВІДЕО)

Народний обранець Старокостянтинівської міської ради Андрій Поліщук здійснив напад на працівників місцевої поліції.

Відповідне відео з’явилось на фейсбук-сторінці одного з громадських активістів Старокостянтинова, керівника ГО “Старокостянтинів небайдужий” Сергія Худого.

Як твердять очевидці події, близько дев’ятої вечора на пішохідному переході поруч зі світлофором  в центрі Старокостянтинова припаркувався автомобіль BMW. Поряд зупинився автомобіль поліції. Далі поліціянти разом з водієм BMW сіли у своє авто.

Невдовзі на місце події приїхав депутат міської ради Андрій Поліщук і з криком: “Льоша, що ти робиш!”, – витягнув одного поліціянта з автомобіля і намагався витягнути другого.

Розпочалася штовханина. Депутат намагався витягнути водія BMW з автомобіля поліції, той був в середині, розхитував автомобіль і кричав. Далі поліцейські поговорили з кимось по телефону, і поки Поліщук відійшов до BMW, вони сіли в своє авто і поїхали. Поліщук почав за ними бігти, на ходу відкривав двері поліцейського автомобіля, але не встиг і вдарив автомобіль кулаком. Після того з’явився другий автомобіль поліції і одразу повернувся назад. Слід за ним поїхав Поліщук на своєму авто, – розповів подробиці події Сергій Худий.

Раніше, ми повідомляли, що хмельничани підтримують ідею запровадження комендантської години для неповнолітніх

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook