Новини
Спорт

ФК Поділля зіграв дебютний матч у Першій лізі сезону 2021-22

Довгоочікуване повернення клубу у Першу лігу відбулось напередодні ввечері на СК Поділля.

Першим суперником подолян став столичний ФК Оболонь.

Відстояти честь подільського футболу  перед київською командою – була задача не з легких.

Як зауважили вболівальники даного матчу, спостерігаючи за грою, складалось враження, що тактика була більше схильна до захисту, ніж до нападу:

«Початок непоганий. Десь трохи відчувався в наших гравців нерв відповідальності першого матчу в першій лізі, що змушувало грати більше на “не програти”, ніж на “виграти”. Хлопці трохи освоються в першій лізі і ще «наробимо шороху» Гравці основи(хто вигризав перемогу в другій лізі)провели матч на гідному рівні всі. Новачки в першому матчі поки що не були реальним підсиленням гри. Але вірю, що це лише тому що дійсно для них перший матч.» – зауважив футбольний експерт Сергій Вальчук.

Після матчевих таймів, ФК «Поділля» зуміли вистояти протии киян з нічийним рахунком 0:0.

Мережа одразу відреагувала на результат підтримкою та надією на подальниші успіхи місцевого клубу:

«Нульова нічия закономірний підсумок для такої гри, але нерв у зустрічі був. Залишається подякувати команді за, як на мене, вдалий дебют у сильнішому дивізіоні.» – коментує Олександр Калінер.

«Самовіддача і бажання переважили холодний розум у завершенні атак. Перша гра показала, що халява Другої ліги завершилась, але наші хлопці чомусь все робили по кальці і передбачувано. Цей матч не в активі Карпенка і Ліповуза, Каверін вирішив, що він Мессі і як танк йшов на двох-трьох захисників, заміни чогось особливого не додали. Відзначу нашого капітана, бився як лев і Олега Чуваєва за суперсейв в кінці матчу, без якого ми би і це одне очко не мали. Є над чим працювати, але дякуємо команді за нормальний дебют у першому матчі і перше очко у Першій лізі. .( хто не знає, дивіться як дома Ужгород зіграв)). Тільки Поділля! Вперед до перемог» – вважає Андрій Корюгін.

«Підсилення потрібне. Одним складом не витягнуть. Потрібен нападаючий і під нападаючим хорошого рівня.Так як спереді не знають що робити. І фланговий півзахисник. Захист непогано. Взагалі непогано,навіть краще,ніж очікував,але без Підсилення буде важко дуже. Ті,хто на замінах,гру не підсилюють.» – рекомендує Олександр Кріськов.

Наступний поєдинок відбудеться в понеділок, 2 серпня. У Луцьку подоляни зустрінуться з ФК Волинь.

Нагадаємо, що спортсменка з вишу Хмельниччини здобула для України першу медаль на Олімпіаді у Токіо.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook