Новини
Освіта

Молодих бізнесменів Хмельницького вчитимуть розвивати власну справу

Для підприємців Хмельницької міської територіальної громади розпочато набір на другий потік навчання у «Школі молодого підприємця».

За 5 днів учасники матимуть можливість пройти комплексне навчання в офлайн-форматі та отримати необхідні знання для розвитку власної справи.

Крім того, випускники Школи матимуть змогу презентувати власні ідеї під час конкурсу перспективних ідей бізнес-ініціатив та поборотися за грант від Хмельницької міської ради на реалізацію своєї ідей.

Участь у школі безкоштовна, на конкурсній основі. Участь у проєкті можуть взяти громадяни України, віком від 18 до 40 років, які займаються підприємницькою діяльністю на теренах Хмельницької міської територіальної громади, мають перспективні ідеї бізнес-ініціатив та хочуть зміцнити власний бізнес в нових умовах, пов’язаних із COVID-19.

Прийом заявок на навчання триває до 12 серпня за посиланням.

Стартує навчання 16 серпня 2021 року.

Захід організовує Хмельницький ІТ кластер у співпраці з Хмельницькою міською радою в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook