Новини
Суспільство

На Хмельниччині проінспектували психоневрологічний диспансер

Виїзд у Дунаєвецький психоневрологічний диспансер, нажаль, приніс чергове розчарування – такі враження від робочого відрядження у першого заступника голови Хмельницької обласної ради Володимира Гончарука.

За його словами, найбільші порушення у соціальному закладі стосуються організації харчування: таргани, пліснява, антисанітарія та жахливий запах. Зазначається про відсутність усіх санітарних та трудових книжок працівників.

“Даний заклад посідає почесне друге місце (поруч з Солобковецьким будинком-інтернатом) у моєму особистому антирейтингу. До керівника будуть застосовані заходи дисциплінарного впливу та дано час на виправлення усіх зауважень. У разі відсутності реакції проситиму депутатський корпус про заміну директора…”, – написав Володимир Гончарук на своїй сторінці у соцмережі.

Наразі тривають перевірки комунальних закладів обласної ради. Нещодавно уповноваженими особами здійснено моніторингові виїзди до Вереміївського і Лісоводського будинків-інтернатів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

Аудиторські перевірки триватимуть надалі, оскільки це дає можливість проаналізувати не лише  показники фінансово-господарської діяльності, а й на місці ознайомитися з повсякденним функціонуванням комунальних закладів та реально оцінити стан справ цих закладів, зазначають в облраді.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook