Новини
ДТП

У Хмельницькому на перехресті збили велосипедиста

За словами очевидців, велосипедист вилетів з тротуару на проїжджу частину, де потрапив під колеса автомобіля. За іншою версією, винен водій, який не пропустив власника двоколісного. Також хмельничани зазначили, що це була не перша ДТП за участі велосипедиста, яка сталася вчора, 1 серпня.

Про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждав велосипедист, розповіли у соцмережах. За словами очевидців, зіткнення легковика та двоколісного сталося біля поліклініки №2, на перехресті проспекту Миру та вулиці Перемоги.

І це 2-й за день, з тих що тут показано, і на Медтехніці на велодоріжці, там жесть, аж згустки крові, – прокоментували подію хмельничани.

Також додали, що, за словами очевидців, велосипедист вилетів на проїжджу частину, ймовірно, з тротуару.

Проте, як прокоментували цю версію, “відповідно до фото, які подані в очевидців, свідчення не відповідають дійсності. Він їхав в попутному напрямку, автомобіліст не пропустив його”.

Також хмельничани зазначили, що подібні ситуації на дорогах за участі велосипедистів – не рідкість.

На мене вчора теж вискочив з повороту, прямо на проїжджу частину. Дивом вдалося йому уникнути зіткнення, бо я в цей момент стояла під знаком “Стоп” і не могла зманеврувати, – написала хмельничанка

Обставини ДТП встановлюватимуть правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook