Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині водії скаржаться на забруднені сільгосптехнікою дороги

Важка сільськогосподарська техніка, яка працює на полях, виїжджаючи на трасу, залишає на ній купи бруду. Водії нарікають – неприбране болото під час дощів може спричинити аварійну ситуацію на дорозі. Та натякають аграріям, аби поприбирали за собою.

Відео дороги, на якій, ймовірно, після комбайнів, що працюють на полях, залишили брудні колії, виклали у вайбер-групі водіїв Красилова. Автор відео прокоментував побачене:

Не знаю, чиї це поля. Виїжджає техніка на дорогу. І дивіться, що робиться на дорозі. Нехай просто під’їдуть і поприбирають за собою. Піде дощ – машини позлітають. Буде ДТП. Просто тупо болота наносили. Оці поля біля заправки у нас. Бачите, що робиться?

Автор відео не уточнив, про яку саме дорогу йдеться, проте, зважаючи, що група у соцмережах – красилівська, то йдеться, швидше за все, саме про цей район.

Процитували у коментарях і статтю Кодексу України про адміністративні правопорушення:

Стаття 139. Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху, в тому числі забруднення дорожного покриття, або невжиття необхідних засобів щодо їх усунення, тягнуть за собою накладання штрафу громадян у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, і накладання штрафу на посадових осіб.

Також показали у групі ще одну дорогу, на якій після сільгосптехніки “коли нормально погода – пилюка стоїть, а коли дощ – неможливо проїхати”.

Авторка фото зазначила, що йдеться про дорогу у село Мончинці, що теж на Красилівщині.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook