Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому нарешті почали фарбувати стіну ЦНАПу (ФОТО)

Щонайменше чотири роки стіна адміністративної будівлі, в якій раніше розташовувався РАЦС, а згодом оселився Центр надання адміністративних послуг, “тішив” око хмельничан, котрі проходили повз, спотикаючись на нерівному асфальті, написами різноманітної тематики. Нарешті проїзд між будинками підлатали, а стіну почали фарбувати.

Відлік часу, відколи стіна ЦНАПу не бачила ремонту, ведеться саме від 2017 року, тому що саме тоді вступив у дію указ Президента України Петра Порошенка № 133/2017, яким провайдерів зобов’язали блокувати доступ до вебресурсів популярних на тоді соцмереж та поштових клієнтів. І саме тоді на стіні з’явився чийсь емоційний мальований “крик”: “Петя, верни ВК”. Донедавна його ще можна було частково прочитати, попри спроби сяк-так замалювати.

Крім цього, стіну прикрашало ще чимало різноманітних написів, в тому числі й адрес телеграм-каналів з розповсюдження наркотичних речовин.

Загалом, виглядало все це якось так.

Та й в’їзд у двір, де паркують свої автівки, зокрема, й відвідувачі установи, залишав бажати кращого.

Роботи з приведення до ладу адміністративної будівлі почали саме з ремонту проїзду. Нещодавно звичні вже ями там зникли під шаром асфальту, а з ними зникли і звичні ж містянам калюжі.

А днями зі стін під шаром фарби майже зникли написи.

Звісно, стіна Центру надання адміністративних послуг все ще далека від ідеалу, хоч і стала виглядати набагато краще. Залишається сподіватися, що на цьому ті, хто фарбував, не зупиняться, і будівля в центрі міста нарешті виглядатиме пристойно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook