Новини
Дозвілля

У Хмельницькому вдруге відбудеться фестиваль MyFEST

Захід планують приурочити до Дня молоді, який цього року переносять на іншу дату. За задумом організаторів, друга серія молодіжного фестивалю буде мати більш відпочинкове спрямування та відбуватиметься близько до води на звичному місці – у Молодіжному парку.

Аби не змішувати докупи два фестивалі та не плутати хмельничан, другий за рік MyFEST пройде під гаслом afterPARTY. Пов’язана така новація з тим, що, згідно з указом Президента, Україна відзначатиме Міжнародний день молоді 12 серпня, разом з усім світом. До того ж, відбудеться захід не у звичні вихідні, а серед тижня, оскільки молодіжний день цьогоріч припадає на четвер.

Локації ми зробили різнобічні, щоб було цікаво усім відвідувачам. Звичайно, буде дитяча локація, адже ще на першому фестивалі вона дуже сподобалася хмельничанам. Буде традиційна пінна вечірка, будуть представлені мотобайки. І, звичайно, під кінець фестивалю, що вже стало традицією, відбудеться нічний кінопоказ, – розповіла організаторка фестивалю Любов Жмуд.

Стартує фестиваль о 16.00. Завершиться о 23.00, і вже після цього всі бажаючі зможуть залишитися на пляжі, аби подивитися кіно просто неба.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook