Новини
Спорт

Вихованка нетішинської спортшколи на Олімпіаді у Токіо посіла 6 місце

Вікторія Ткачук, вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) ППО Хмельницької АЕС, завершила участь в олімпійських змаганнях, встановивши особистий рекорд та посівши 6 місце. Спортсменка вдруге бере участь в Олімпійських іграх, цього року покращивши свій результат та дійшовши до фіналу.

У фіналі Олімпійських ігор у Токіо в бігу на 400 м з бар’єрами спортсменка, яка народилася на Шепетівщині, продемонструвала високий результат, встановивши особистий рекорд – 53:79.

Коментуючи результати фінального забігу, Вікторія зазначила:

«Більше задоволена тим, що в мене є сили, і я можу ще додавати. По трасі припустилася декількох помилок, тому намагалася наздогнати між бар’єрами. Радію, що у фіналі показала найкращий результат за всю свою кар’єру. Є резерви будемо їх використовувати».

Старт спортивній кар’єрі легкоатлетки дала КДЮСШ, якою опікується профспілкова організація Хмельницької АЕС. Перший тренер спортсменки Олександр Краснов продовжує готувати гарних спринтерів та стаєрів, серед яких два майстри спорту та низка кандидатів у майстри.

Вікторія Ткачук вдруге бере участь в Олімпіаді, зокрема в Ріо-де-Жанейро спортсменка представляла Україну у півфіналі. У Токіо Вікторія – у фіналі, ще й з особистим рекордом. Отож, на наступних Олімпійських іграх у Парижі побажаємо Вікторії додати до своєї скарбнички олімпійську нагороду,йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької АЕС.

Нагадаємо, хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук на Олімпіаді-2020 посіла 5 місце.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook