Новини
Бізнес

З хмельницького гіпермаркету воду після дощу виносили відрами (ВІДЕО)

Мешканці міста продовжують викладати у мережу відео з наслідками вчорашньої зливи. Не лише вулиці та приватні домоволодіння та житлові будинки зазнали збитків через підтоплення. Дісталося й місцевому гіпермаркету “Епіцентр”. А на речовому ринку, попри вихідний, деякі підприємці цілий день працюють – перебирають та сушать підмочений товар.

Відео з гіпермаркету, де працівники, озброївшись відрами та совками (благо, цього краму і магазині вистачає) збирали воду з підлоги, виклали у спільноті Dtp_km. Дехто з працівників навіть взувся у гумові чоботи, аби безстрашно ходити по калюжах в торговому залі.

З лопатами та у гумових чоботах також прийшли сьогодні на речовий ринок підприємці. Ті, хто вже пережив не перший дощ, знали, до чого готуватися, проте, кажуть, таких рясних опадів тут не бачили вже давно. Тож і наслідки набагато катастрофічніші, ніж раніше.

Чимало підприємців, користуючись сонячною погодою, взялися сушити підмочений одяг та взуття (те, чому ще можна повернутися бодай якийсь товарний вигляд), попередньо повідгрібавши від кіосків багнюку та воду. Найбільше пощастило тим, хто завчасно підготувався до можливих катаклізмів та змайстрував для товару полички, які врятували його, власне, від замокання.

У коментарях хмельничани пишуть, мовляв, підприємці самі винні, адже по завершенні робочого дня залишають чимало сміття, яке потім забиває стоки. Проте, як відомо, багатьом містянам, проблема не стільки у смітті, скільки у відсутності якісної системи водовідведення, за яку нарешті цього року всерйоз взялися у владі міста.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook