Новини
Кримінал

Двом хмельничанам повідомили про підозру у вбивстві з корисливих мотивів

На 15 років або довічно можуть потрапити за ґрати двоє хмельничан, яких підозрюють у вбивстві колеги з корисливих мотивів за попередньою змовою. Наразі обом повідомлено про підозру та взято під варту без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у квітні цього року на території одного з автосервісів у Хмельницькому виявили тіло 45-річного чоловіка. Експерти зафіксували на його тілі понад 40 колото-різаних ран. Крім виявленого факту вбивства, правоохоронці з’ясували також, що підприємство було пограбоване: невідомі особи викрали матеріальні цінності та понад 50 тисяч доларів США.

Зловмисники ретельно попрацювали над тим, аби не залишити за собою слідів скоєного. Тож правоохоронцям довелося передивитися десятки годин записів із вуличних камер спостереження, аби встановити підозрюваних та відслідкувати їхній шлях. Після проведених оперативно-розшукових заходів та за результатами низки експертиз, правоохоронці запідозрили у вбивстві двох 34-річних працівників цього ж автосервісу.

Вчора, 5 серпня, обом повідомили про підозру. Частину викрадених коштів у підозрюваних вилучили. Крім того, правоохоронці провели загалом 16 обшуків, в тому числі в столиці, де чоловіки збували вкрадене, повідомили у поліції Хмельницької області.

Відповідно до пунктів 6 та 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, за якими, зокрема, оголошена підозра, чоловікам, у випадку доведення їхньої вини може загрожувати позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, підозру оголошено також за частиною 4 статті 187 ККУ, яка також передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook