Новини
Культура

Ексочільниця обласного управління культури може очолити Хмельницький театр ляльок

Кандидатуру Ірини Трунової – єдиної претендентки на посаду керівниці культурного закладу – одноголосно підтримали члени конкурсної комісії. Підписати контракт з переможницею конкурсу має голова Хмельницької обласної ради.

Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору та визначення кандидата на посаду директора Хмельницького академічного обласного театру ляльок відбулося сьогодні, 6 серпня.

Члени комісії опрацювали подані єдиним кандидатом документи на відповідність встановленим законодавством вимогам та допустили до участі у конкурсі Ірину Трунову, яка протягом останнього року працювала заступником директора цього закладу.

Під час засідання Ірина Трунова представила членам конкурсної комісії детальний перспективний план розвитку Хмельницького академічного обласного театру ляльок на один і три роки. Конкурсна комісія також провела співбесіду з претенденткою на посаду, – повідомляє пресслужба обласної ради.

За результатами голосування члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Ірини Трунової та визнали її переможицею конкурсу на посаду директорки Хмельницького академічного обласного театру ляльок.

Нагадаємо, Ірина Трунова протягом майже 10 років очолювала Хмельницьке обласне управління інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації. В квітні минулого року її звільнили з займаної посади за згодою сторін. Цьому передував скандал через призначення очільницею управління обласної премії ім. Т.Г. Шевченка самій собі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook