Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому ремонту дороги на одній з вулиць вистачило на 4 дні

Принаймні, так стверджує мешканець міста, який поскаржився на те, що після ремонту, який почали робити на вулиці, старі ями збільшилися у розмірі, а на додачу до них з’явилися нові. У Департаменті інфраструктури наголосили, що капітальний ремонт дороги ще не завершено, проте людей, які користуються цією вулицею це мало втішило, оскільки конкретної відповіді про те, коли недоліки будуть усунуті, вони так і не отримали.

Допис-запитання опублікував у групі Департаменту інфраструктури міста Хмельницького хмельничанин Михайло.

Вулиця Федунця. Вашого ремонту вистачило рівно на 4 дні. Тепер там ями ще більші + з’явилось купа нових ям,написав чоловік та додав фото “відремонтованої” вулиці.

У Департаменті інфраструктури оперативно відповіли, що “як тимчасовий засіб, було підсипано відфрезованим матеріалом. капітальний ремонт дороги ще не завершений”.

Проте така відповідь хмельничан не влаштувала, оскільки люди так і зрозуміли, коли саме планують почати та завершити капремонт та навести лад на дорозі.

Залишився 1 місяць літа ! З вересня на тій вулиці будуть затори від Проспекту до озера!!! Ви взагалі можете дати якусь внятну відповідь, як належить представнику департаменту? Коли почнуться роботи на вулиці Федунця? Слів просто вже невистачає. Приїдьте подивіться на ту дорогу!!! – емоційно відреагував на відповідь посадовців автор допису.

Додали подробиць про негаразди на дорозі й інші місцеві мешканці.

Там ще за дуже цікавою технологією зроблено тротуар, що на фото збоку. Між огорожею і тротуаром залишено канаву, де збирається купа сміття, – написала хмельничанка Тетяна.

Крім сміття на дорозі, судячи з іще одного фото, вулиця має ще одну проблему – через бетонні колодязі, що виступають на дорогу, там не можуть розминутися дві машини, тож регулярно утворюються затори.

Традиційно дорікнули бездіяльністю у коментарях команді мера, мовляв, “в першому терміні мер працював краще, більше уваги приділяв простим людям”. Дехто спробував захистити міського голову та його команду, зазначивши, що вони не можуть розірватись на усіх. Покатайтесь по інших містах України і подивіться, порівняйте. Критика має бути, але жалітись нам ще нема на що в порівнянні з іншими”. Проте автор допису дотримується іншої думки:

Що значить не може розірватися на всіх ? Їх ніхто не просить розриватись ! просто потрібно відповідально ставитися до своїх обов’язків і виконувати обіцянки. Я й рівняю з іншими містами, наприклад з Вінницею. Там такого бардаку немає, щоб 6 років не могли адекватно відремонтувати вулицю в 500 метрів ! Ніхто не жаліється!!! Якщо я не помиляюсь, то мер обіцяв відремонтувати капітально вулицю Панаса Мирного, ще коли балотувався перший раз.

Судячи з дати допису, опублікований він був наступного дня після того, як Хмельницький пережив чималу зливу, яка завдала клопоту як містянам, так і комунальникам. Тож не виключено, що все, що робили на вулиці до цього, просто змило, адже під водою опинилася того дня значна частина обласного центру. Проте місцевим мешканцям від цього не легше, а комунальникам, схоже, доведеться починати ремонтні роботи спочатку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook