Новини
Інфраструктура

Роботи на вулиці Мельникова, що в Хмельницькому, ведуться й у вихідні (ФОТО, ВІДЕО)

Дорожники, які після тривалої перерви відновили спорудження вулиці Мельникова, доволі рвучко взялися до роботи. Зрання в неділю не сплять: вже полили полотно, насипають і вирівнюють щебінь. А учора – активно зайнялися «водними» роботами.

Мабуть, зливи довели, що з потоками води, що течуть згори, з проспекту Миру, таки треба щось робити. До минулої зливи зробили відвідний канальчик до місцевого «каналу Хуанхе» та вклали в нього трубу невеликого діаметру.

Учора ж викопали новий ще один відвідний каналище, ймовірно, для труби більшого перерізу. Окрім того, розширили русло першого каналу.

Чи здатен він прийняти всю воду, що «дарують» нам небеса? Складно сказати, але на поміч приходить подвір’я будинку на Старокостянтинівському шосе, 5/4, який фактично розташований на вулиці Мельникова, праворуч від дороги. Фото мешканців цього будинку під час останньої зливи показують, що двір вправно слугує за басейн.

А ще, мабуть, «допоможе» сусідня новобудова, яка розташована наступною по Мельникова праворуч – й досі стоїть трохи у воді.

Їй, зважаючи на фантазію нумерологів будинків у Хмельницькому, вигадають щось на кшталт Старокостянтинівське шосе, 5/6. В їхньому ж розумінні будинки на Мельникова, розташовані ліворуч отримують літери: наприклад, є тут Старокостянтинівське щосе 5 Б та 5 В, а праворуч – цифри.

Як би то не було, з водою треба було щось робити, тож роблять. Як пам’ятаєте, будівництво призупинили саме через надмірну вологу. Потім заступник міського голови Микола Ваврищук зазначив: «Відновлюються роботи на вулиці Мельникова. Майже місяць шукали проєктне рішення через зміни у вологості ґрунтів під майбутньою дорогою…»

Щоправда, яке знайшли проєктне рішення, не дуже зрозуміло, бо в офіційній відповіді на запит йдеться, що коригування документації не відбувається.

Менше з тим – це бюрократичні забавки. Може, про різні документи чиновники відповідають. Ти їх про одне питаєш – вони своє торочать. Головне – робити тривають, і тривають навіть у вихідні.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook