Новини
Спорт

Хмельницьке “Поділля” здобуло першу перемогу у Першій лізі

Про перемогу хмельницького футбольного клубу розповів у своїх публічних пабліках Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Під час матчу 3 туру Першої ліги чемпіонату України з футболу хмельницьке “Поділля” переконливо перемогло команду з Дніпропетровщини “ВПК-Агро”.

Матч на хмельницькому стадіоні “Поділля” відбувся вчора, 8 серпня. Суперники хмельницьких футболістів у попередньому турі розгромили волочиський “Агробізнес” з рахунком 3:0, а ось господарям поля програли з тим самим рахунком.

“Поділля” заволоділо ініціативою від самого початку матчу і не віддавало її до фіналу. Контратаки гостей не були успішними. Якщо ж їм вдавалося поцілити по воротах, на місці завжди був голкіпер Чуваєв.

Перша перемога нашого «Поділля» після історичного повернення до Першої ліги на домашньому стадіоні з кількома тисячами глядачів! Впевнена перемога за грою, і за рахунком! Неймовірні, позитивні емоції! Дякую команді! Дякую клубу! Дякую всім, хто допомагає! Дякую тисячам палких вболівальників!прокоментував гру міський голова Хмельницького.

Голи забили: Денис Островський – 20 хвилина, Олександр Пернацький – 62, Станіслав Коваль – 74.

Найцікавіші моменти гри можна побачити за посиланням.

Наступний матч “Поділля” зіграє на виїзді з “Краматорськом” (13 серпня). Наступний матч, також виїзний, у Дунаївцях проти “Епіцентру” (18 серпня). Знову вдома “Поділля” прийматиме 22 серпня житомирське “Полісся”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook