Новини
Спорт

На Хмельниччині готуються до Спартакіади державних службовців

Спартакіада державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування – спортивний захід, який дає можливість популяризувати спорт та здоровий спосіб життя. Багато років поспіль таке спортивне дійство проводиться на Хмельниччині, і команда області неодноразово демонструвала високі результати на всеукраїнському турі Спартакіади.

Чергову обласну Спартакіаду планують провести 21 серпня. Днями заступник голови ОДА Володимир Юр’єв провів засідання організаційного комітету. За словами посадовця, минулого року такий захід не відбувся через пандемію COVID-19, тому зараз дуже важливо забезпечити належну організацію заходу із дотриманням усіх карантинних норм.

Планується, що участь в Спартакіаді візьмуть близько півтора десятка команд, до яких увійдуть посадовці обласної та районних державних адміністрацій, обласної, сільських, селищних та міських рад і територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Учасники будуть змагатися у таких видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки. Змагання відбуватимуться на спортивних локаціях обласного центру, – йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook