Новини
Кримінал

На Хмельниччині чоловіка підозрюють у вбивстві батьків

Мешканця села на Віньковеччині сусіди побачили у закривавленому одязі на подвір’ї і викликали правоохоронці. У помешканні знайшли мертвими його батьків. Чоловіка, який має проблеми з психікою, затримали. Йому мають провести судово-психіатричну експертизу.

Подія сталася вчора, 9 серпня, у селі Подолянське Хмельницького району. Як повідомили у поліції Хмельницької області, близько 4 години дня 43-річного місцевого мешканця, який бігав подвір’ям будинку, в якому мешкав, побачили сусіди. Чоловік був у закривавленому одязі, тож селяни викликали поліцію.

Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили у будинку тіла 71-річної жінки та 70-річного чоловіка – батьків селянина, який має проблеми з психікою та перебуває на обліку у психіатра. На тілах загиблих виявили колото-різані рани, від яких і загинуло подружжя.

У вбивстві запідозрили їхнього сина та затримали його. Відкрите кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох осіб, відповідно до пункту 1 частини 2 статті 115 ККУ. Затриманому чоловіку призначать судово-психіатричну експертизу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook