Новини
Дозвілля

День молоді у Хмельницькому: з дискотекою, гімнастками та вечірніми тролейбусами

Попри те, що День молоді, відповідно до указу президента, в нову дату, 12 серпня, офіційно почнуть святкувати лише з наступного року, у Хмельницькому вирішили піти на випередження та влаштувати свято за новими правилами вже. Тож завтра на мешканців міста, молодих як віком, так і душею, чекає масштабна вечірка MyFEST2021 after party на пляжі з низкою розваг та традиційним додатковим транспортом увечері.

Оскільки свято припадає на робочий день, почнеться воно надвечір, о 16.00. Триватиме воно, якщо дозволить погода, 9 годин, в які вміститься низка заходів на будь-який вік та смак.

Так протягом вечора юним хмельничанам пропонують попрацювати в арт-майстерні, потанцювати та пограти в активні ігри. Любителям спорту пропонують долучитися до майстер-класу з гри у регбі, а також подивитися змагання з цього виду спорту на пляжі.

Ще одна спортивна локація – виступ гімнасток, який триватиме дві години, з 17.00 до 19.00. Власне, по дві години, за планом, триватимуть всі заходи під час свята.

Ще одна спортивна розвага, в якій дехто з хмельничан вже встиг повправлятися під час останньої зливи, – шоу та майстер-клас з катання на САПах.

Також на святі влаштують пляжні розваги та аквадискотеку. Завершиться День молоді у Хмельницькому переглядом просто неба двох кінострічок. Сеанс почнеться о 23.00.

Аби хмельничанам було зручніше дістатися додому після вечірки, у місті вкотре вийдуть на маршрути вечірні тролейбуси. Очікуватимуть вони пасажирів на зупинці “Парк молодіжний” на біля в’їзду на пляж.

Тролейбуси курсуватимуть за такими маршрутами:

  • Озерна
  • Автостанція №1 (до вокзалу – через вулицю Зарічанську, назад – через проспект Миру)
  • Ракове
  • Гречани
  • Катіон (через вулицю Інститутську)
  • Катіон (через Львівське шосе)
  • Дубове

Вартість проїзду у вечірніх тролейбусах – за діючим тарифом, повідомили у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook