Новини
Кримінал

Колишньому поліцейському, який вчинив ДТП із загиблим, суд виніс вирок

Суд завершив розгляд справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка призвела до загибелі пішохода. Правоохоронця, який перебував за кермом, засудили до трьох з половиною років позбавлення волі.

Нагадаємо, летальна ДТП сталася у лютому цього року у селі Писарівка, що у Війтовецькій селищній територіальній громаді Хмельницького району. Правоохоронець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом легковика, обганяючи попутний автомобіль, збив 50-річну жінку, яка рухалася узбіччям. Внаслідок отриманих постраждала померла.

До всього, винуватець ДТП втік з місця події, тож правоохоронцям довелося вводити в дію спеціальний план з його пошуків та затримання.

Правоохоронця одразу ж було звільнено з лав поліції. Про це на своїй сторінці у Фейсбук тоді повідомив керівник Національної поліції України Ігор Клименко.

Волочиський районний суд, розглянувши справу, призначив винуватцю ДТП покарання: 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

За інформацією Хмельницької обласної прокуратури

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook