Новини
Бізнес

День народження «Епіцентру»: вітають переможців-хмельничан і дарують 50 мільйонів

Вісімнадцятий день народження мережі торгових центрів «Епіцентр» в компанії вирішили відсвяткувати особливо голосно і в дорослому форматі – аж на 50 мільйонів. Компанія прагне, щоб кожен покупець мережі відчув себе переможцем і отримав незабутні емоції від своєї покупки.

Починаючи з 7 серпня покупці, які здійснили покупку на суму від 1500 грн з карткою «Вигода», отримують в чеку QR-код або посилання на сторінку акції на сайті epicentrk.ua (або через SMS-повідомлення, якщо забирають товар інтернет-магазину на пункті самовивозу). Зайшовши на сторінку акції, де чек вже буде автоматично зареєстрований, і натиснувши кнопку старт, учасник має шанс отримати 1 000 000, 50 000, 5 000 та інші суми балів на карту «Вигода». Нагадаємо, що 1 бал = 1 гривня. Загальний подарунковий фонд акції складає 50 мільйонів балів!

Святкуючи свій день народження, кожен іменинник хоче влаштувати для гостей справжнє незабутнє свято і вразити їх, – коментує акцію Ірина Шинкаренко, СМО ТОВ «Епіцентр К». – Мережа торгових центрів «Епіцентр» щороку відкриває нові і розширює вже наявні торгові центри, дарує покупцям буквально гори подарунків: автомобілі, подорожі, квартири і приємні сюрпризи. В цьому році нам – 18. І ми святкуємо по-дорослому. Даємо шанс виграти в загальному 50 мільйонів балів на покупки в «Епіцентрі». Є вже перший мільйонер, і таких щасливчиків буде ще багато. Тим самим хочемо, щоб українці облаштовували свої оселі красиво, сучасно і затишно. А для щасливого і комфортного життя в «Епіцентрі» є все!

Перший мільйонер, на карту якого буде зараховано один мільйон балів, зробив покупку в столичному «Епіцентрі» в перший день акції. Є в акції й переможці – хмельничани. Вікторія з обласного центру купувала газову колонку в «Епіцентрі» на Зарічанській. Вирішила випробувати фортуну і не помилилася – виграла 50 тисяч балів. 

Емоції переповнюють, – каже переможниця. – Неочікувано, дуже рада. Планую на дачі зробити ремонт. В подальшому щось в квартиру придбати і зробити ремонт.

Протягом перших днів акції понад два десятки її учасників отримали по 50 тисяч балів. Всього понад 50 тисяч покупців взяли участь в акції у перші дні. Акція триватиме до кінця місяця і є безпрограшною: кожен, хто перейде за посиланням на сторінку акції, гарантовано отримає певну суму балів до мільйона. Шанс на мільйон отримає кожен, хто зробить покупку будь-яких товарів в Епіцентрі з карткою «Вигода» на суму від 1500 грн.

Подробиці і Правила акції на сайті: https://epicentrk.ua/ua/actions/epitsentru-18.html

У компанії чекають нових мільйонерів – переможців акції.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook