Новини
Інфраструктура

Працівники Хмельницької АЕС долучилися до облаштування міста-супутника

Силами персоналу ремонтно-будівельного управління енергоремонтного підрозділу (РБУ ЕРП) Хмельницької АЕС у Нетішині облаштовано підвищений пішохідний перехід на вул. Енергетиків для безпеки пішоходів та зменшення швидкості транспортних засобів.

Підвищений пішохідний перехід облаштовано згідно із розробленим проєктом з дотриманням усіх діючих вимог і норм та погоджено у встановленому порядку з міською радою м. Нетішин і Департаментом патрульної поліції в м. Хмельницький.

За словами головного інженера РБУ ЕРП ВП ХАЕС Андрія Нагорного, персонал управління активно долучається до облаштування міста атомників. Зокрема, у відповідь на лист-звернення до ВП ХАЕС голови ОСББ нового мікрорайону, облаштовано підвищений пішохідний перехід по вулиці Енергетиків, а також пішохідні доріжки зі встановленням відповідних попереджувальних дорожніх знаків для безпечного пересування жителів мікрорайону та гостей міста.

Силами ремонтно-будівельного управління облаштовано також автобусні павільйони уздовж автодоріг, які закріплені за Хмельницькою АЕС. Значний обсяг робіт працівниками підрозділу виконано на соціальних об’єктах. Зокрема, здійснено капітальний ремонт спортивного корпусу та ремонт басейну спортивного комплексу ХАЕС. Також активно долучались працівники РБУ до  облаштування нового футбольного поля зі штучним покриттям.

Серед найближчих завдань ремонтно-будівельного управління – підготовка всіх будівель і споруд, які знаходяться у підпорядкуванні Хмельницької АЕС до осінньо-зимового періоду, а це ремонт покрівель, відмосток, скління та заміна вікон, температурних швів, влаштування цементобетонних  покриттів.

За інформацією ІЦ ВП ХАЕС

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook