Новини
Освіта

Шість тисяч нових книжок отримають бібліотеки та школи Хмельницької громади

Книжки для дітей, комікси, науково-популярна література – все це отримають бібліотеки та школи Хмельницької громади. Проєкт реалізували за підтримки Громадської організації “Українська ініціатива”.

Веземо безкоштовно в Пирогівський старостинський округ, відповідно, Бахматівці, Пархомівці і Пирогівці. І практично в усі бібліотеки, які є в селах. Також хочемо забезпечити шкільні бібліотеки – там є досить гарні книги, які були би корисним для вчителів, – розповів секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко.

Першу партію літератури вже отримала Хмельницька бібліотека-філія №10. Її завідувачка Інна Герман впевнена: нові книги будуть мати попит серед відвідувачів.

У нас переважна більшість читачів – віком до 15 років. Але є також пенсіонери, студенти, тож для них ця література буде в пригоді, – зазначила пані Інна.

Загалом бібліотекам та школам Хмельницької громади подарують понад 6 000 примірників. Також, як додав Віталій Діденко, за можливості будуть поповнювати фонди бібліотек всієї області.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook