Новини
Дозвілля

День молоді у Хмельницькому: багато музики, спорту та емоцій (ФОТО)

Вперше у Хмельницькому День молоді відзначили разом з усім світом, влаштувавши after party популярного у місті молодіжного фестивалю MyFEST, який цього року, фактично, відбувся двічі. Святкування залишило по собі купу емоцій – у когось позитивних, у когось – не дуже. Ще поки гримів на березі Південного Бугу фест, хмельничани встигли у соцмережах обговорити деякі з елементів його програми.

Отож, від четвертої дня вчора всі активні та спраглі розваг хмельничани потягнулися у парк Молодіжний, що з’явився біля міського пляжу якраз завдяки фестивалю MyFEST. Про це неодноразово зі сцени нагадували ведучі. На відміну від першого фестивалю, який проходив у зеленій зоні парку, святкування Дня молоді перенесли ближче до води, таким чином акцентувавши на тому, що свято більше спортивне, ніж розважальне.

Гра у регбі, виступ спортсменів – кермувальників САПів, гімнасти, запальна зумба – такою були спортивні розваги для хмельничан у першій частині святкування.

Обіцяний майстер-клас з керування САПами зрештою трансформували у катання дітей на дошках.

А от майстер-клас із зумби не залишив байдужими ні дорослих, ні малих.

Попри те, що на фестивалі традиційно працювали фудкорти, дехто з хмельничан прийшов на пляж зі своїм, улюбленим.

Загалом, попри те, що святкували день молоді, цього четвергового вечора на пляжі найактивнішими були діти та підлітки.

Танцювали, стрибали, брали участь у вікторинах та флешмобах, а ще – уважно спостерігали за усім, що відбувалося на сцені.

Не обійшлося на березі річки і без водних процедур. Аквадискотекою під струменями води з пожежного шланга завершився конкурс-розвага з пляжного лімбо, перемогу в якому зрештою здобув один з наймолодших учасників, якому поступилися дорослі та мужні хмельничани.

Решта ж тим часом продовжувала мокрі танці.

Тих же, кому води не вистачило під час танців, зі сцени з водяного пістолета поливав ведучий.

Ті ж, кому не вистачило руху, влаштували “паровозик” та досхочу набігалися в юрбі глядачів.

Або просто танцювали та продовжували тішитися призам, отриманим під час чергової вікторини.

Завершився вечір дискотекою під музику від діджея Марбакса та тверк-шоу, яке у багатьох хмельничан викликало неоднозначні емоції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook