Новини
Дозвілля

Хмельничани відреагували на еротичну “культурну” програму святкування Дня молоді (ВІДЕО)

За розрахованими на дорослішу глядацьку аудиторію виступами танцівниць спостерігало чимало малолітніх дітей, які були найактивнішими учасниками вчорашнього святкування на пляжі. Хмельничани ж, які побачили “запальні” танці в соцмережах, накидали у коментарі чимало емоцій, причому здебільшого, негативних.

Нагадаємо, вчора на хмельницькому пляжі влаштували свято з нагоди нової дати святкування Міжнародного дня молоді, яке офіційно в Україні будуть відзначати лише з наступного року. У Хмельницькому вирішили не чекати рік, а випередити всіх та посвяткувати вже. Загалом, графіки різноманітних святкувань останнім часом в обласному центрі – надто щільні, тож хмельничани ходять на берег Південного Бугу майже як на роботу. Лише кілька днів тому тут відбувся польський пікнік, незадовго перед цим – американський. Тож відпочивати хмельничанам, які люблять потусити, ніколи.

Очевидно, організатори вчорашнього свята не розраховували, що їхня цільова аудиторія спостерігатиме за тим, що відбувається на сцені, здалеку, а в перших рядах стоятимуть малолітні та неповнолітні. Тож сформувавши програму для старших, показали її зрештою меншим.

Танці у стилі “тверк” мали би за задумом організаторів… Власне, яким був задум, важко зрозуміти, зважаючи на те, що “у словнику тверк описується як “танець під популярну музику в сексуально-провокативний манері з використанням штовхаючих рухів тазом і стегнами, знаходячись в низькому положенні присідання”. Тим не менше, дівчата на сцені старалися, діти дивилися, у соцмережах обурювалися.

Ось такі відео зі свята молоді виклали вчора у групі Хмельницький LIVE:

Зблизька це виглядало так

Відео викликало хвилю емоцій у соцмережах.

Ну таке…..яка молодь така і дискотека.

соромно за це свято

Стидоба!! Стидобисько. Позорище

Сором з такими танцями виходити на люди. Стидоба.

Так було гарно і весело до цього танцю, але для посту обрали самі гидкі моменти

Танці на які заслужили

І скільки на цю “красу” пішло з бюджету міста наших коштів ???

Краще – запросили б професійних стрептизерш

Це дискотека? Це жах.

Ні, молодість це супер, все життя попереду, ми теж були молоді, але що це за конвульсії на сцені…

Подивилась на ці танці і зраділа що не пішла.

А більш культурніших танців не знайшлось. Якісь підджейки невміло трясуть булками, жах якийсь. Є ж нормальні напрямки сучасних танців, невже не знайшлось би дівчат…

До того, як випхатися на публіку, варто було б повчитися танцювати тверк. Може комусь би і сподобалося. Та й коменти були б інші…

Власне, під відео ще чимало подібних коментарів, і не всі вони цензурні. Добре, що хмельничанам у соцмережах не показали другу частину виступу.

І, власне, глядачі у перших рядах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook