Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відмили зіпсований дорожній знак

Замальований чорним невідомими особами знак на вулиці у центрі міста наразі відчистили, а для певності додали ще один, аби його було видно здалеку. Знак повісили над дорогою, тож тепер замалювати його (якщо виникне таке бажання у когось) буде набагато важче.

Нагадаємо, днями на вулиці Грушевського у Хмельницькому водії помітили, що дорожній знак 3.34 «ЗУПИНКА ЗАБОРОНЕНА», яким “забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу)”, невідомо хто зафарбував чорною фарбою. У соцмережах припустили, що таким чином автовласники висловили протест проти зауважень паркувальних інспекторів, які наразі працюють у місті та проводять з водіями роз’яснювальні роботи. Зокрема, останні два дні перед тим, як у знак внесли “корективи”, інспектори працювали саме на вулиці Грушевського.

Сьогодні ж знаку повернули його природні фарби, а оскільки він дещо ховається у листі каштанів та може залишитися непоміченим для водіїв, над дорогою вчепили ще один, який видно здалеку.

Чи вплине це на водіїв і чи припинять вони паркувати автомобілі на тому боці вулиці, де встановлений знак, час покаже. Поки що ж навіть там, де паркування автівок дозволено, водії іноді таки порушують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook