Новини
Події

Ще один гігантський прапор України піднімуть над Хмельницьким

У День Державного Прапора України хмельничани матимуть можливість бачити величезний державний стяг не лише у мікрорайоні Виставка, де полотнище розміром 10х15 метрів піднімуть на спеціально збудованому флагштоці біля Меморіалу Слави, а й високо у небі над містом. Хмельницький долучиться до всеукраїнської акції “Україна Разом”, яка вже пройшла у багатьох містах України.

Таке видовище для хмельничан буде в новинку, тоді як мешканці столиці, до прикладу, досить часто мають можливість бачити ті або інші прапори, які пролітають над різними куточками Києва. Спеціалізується на таких акціях команда Dronarium Україна, на рахунку якої десятки, якщо не сотні підйомів дронів з коштовним та патріотичним вантажем у небо.

Так, наприкінці липня у спільноті повідомили про підняття у небо державного прапора над мирною Авдіївкою на Донеччині.

Саме це місто – одне у списку тих, в яких уже відбулися польоти прапора в рамках акції “Україна Разом!”. Підіймали його також у Чонгарі, Сумах, Слов’янську, Львові тощо. Тож, швидше за все, саме столичні фахівці підійматимуть прапор і в Хмельницькому, де акція фінішує. А мешканці міста зможуть побачити надзвичайне видовище не один, а цілих чотири рази. Саме стільки підйомів прапора розміром 12х18 метрів заплановано зробити у місті 23 серпня у другій половині дня.

З площі біля кінотеатру ім. Т. Шевченка прапор підійматимуть двічі: о 14.00 та о 16.30. О 15.00 його піднімуть біля ТЦ “Дитячий світ”. А о 18.00 за тим, як злітає прапор можна буле спостерігати з території парку Молодіжного.

До слова, там же, у парку, 23 серпня відбудеться молодіжна вечірка вільних та незалежних. Тож після того, політ прапора буде завершено, глядачі можуть залишитися на березі Південного Бугу, аби гарно відпочити та розважитися. Початок вечірки – о 20.00.

За інформацією Хмельницької міської ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook