Новини
Суспільство

У хмельницькому парку під час перегляду мультфільму сталася масова бійка (ВІДЕО)

Вечірній перегляд мультфільму просто неба на території парку Молодіжного пройшов під супровід конфлікту, під час якого близько пів десятка чоловіків та двоє жінок, в присутності дітей, влаштували бійку неподалік “кінозалу”.

Бійку на відео записали випадкові свідки, які в цей час перебували на території пляжу. З чого почався конфлікт навряд чи вдасться дізнатися, проте суперечка двох чоловіків зрештою переросла у масове побоїще, за яким спостерігали малолітні діти, чиї батьки, ймовірно, були у центрі подій. Принаймні, одна дитина була сильно налякана та розплакалася.

Хмельничани прокоментували побачене, зазначивши, що найбільше їх вразила жінка, яка, після того, як забіяк розтягнули в різні боки, підійшла до побитого чоловіка, що залишився лежати на землі, та декілька разів вдарила його ногою по ребрах. Нарікали також на те, що на місці проведення масового заходу не виявилося правоохоронців, які мали би стежити за порядком та втрутитися у конфлікт.

Цікаво, що саме під піксаровський мультфільм, який завжди про добро, люди можуть щось таке учинити 🙂

Я от не пішов. А кіно під’їхало само.

Боже, діти стоять поруч і дивляться на цих неадекватів і бійку. Куди батьки дивляться, якщо їх можна так назвати?!

Батьки напевно і б’ються.

Коли проходять масові заходи, потрібно залучати поліцію, щоб все відбувалося за планом і без наслідків. Бо людей, які не вміють відпочивати, ще вистачає…

Жінка мене добила…

До слова, як зазначили в коментарях, показували цього вечора у парку Молодіжному мультфільм “Душа”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook