Новини
Події

Народжені за незалежності долучаться до встановлення рекорду у Хмельницькому

В рамках святкування Дня Незалежності України на головному хмельницькому майдані розгорнуть масштабне полотно, у розписі якого візьмуть участь хмельничани віком від 1 року до 30, які народилися за часів незалежності. Акція відбудеться за ініціативи ГО «Об’єднання Хмельниччина без сиріт».

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України по всій країні відбуваються або планують заходи різних масштабів. Напередодні святкувань Національний проєкт “Книга Рекордів України” отримав рекордну кількість заявок від претендентів на встановлення рекордів. З них рада проєкту відібрала 5, які планують зафіксувати та повідомити про них увесь світ. Серед переможців відбору – акція, яка запланована на 24 серпня у Хмельницькому.

Подробиці заходу повідомили у Громадській організації “Об’єднання Хмельниччина без сиріт”. На головному майдані Хмельницького близько 900 українців, від тих, хто народився у 1991 році, і до дітей, яким ледь виповнився рік, групами по 30 осіб, розмалюють картину-рекорд розміром 2 на 5 метрів.

Картину під назвою “Покоління незалежної України” підготує, намалювавши контури та пронумерувавши кожен елемент, художниця Марина Роля. Всіх художників, які долучаться до акції, забезпечать фарбами та пензликами.

По завершенні акції рекорд зафіксує, офіційно підтвердить та зареєструє представник Книги Рекордів України.

Стартує акція 24 серпня о 9.00 на майдані Незалежності у Хмельницькому.

Долучитися до встановлення рекорду можна, зареєструвавшись за посиланням або зателефонувавши за номером +38-097-188-08-55, Ольга.

Нагадаємо, під час святкування Дня Незалежності України над Хмельницьким чотири рази за допомогою дронів піднімуть державний прапор розміром понад 200 квадратних метрів.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook