Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому розбитий зливою асфальт вивозять вантажівками (ВІДЕО)

У Хмельницькому тривають роботи з ліквідації наслідків негоди, яка вчора добряче “пройшлася” вулицями міста. Подекуди потоки води, що мчали схилами міста, були такої сили, що змітали на своєму шляху дорожнє покриття цілими брилами.

Добряче дісталося вчора вулиці Зарічанській, де зафіксували найпотужніші потоки води, які більше нагадували гірську річку. Після того, як злива припинилася і вода зійшла, перед хмельничанами постала приблизно така картина.

Як зазначили автори відео, так виглядає заїзд в один з дворів на вулиці Зарічанській. А от на проїзді між будинками для того, аби ліквідувати наслідки негоди, судячи з відео, яке виклали у соцмережах, довелося викликати комунальників з трактором та вантажівкою, аби прибрати з дороги купи потрощеного асфальту.

Відео: Новини Хмельниччини

До слова, ймовірно, саме про цей проїзд розповідав наприкінці червня один з місцевих мешканців, який просив розширити його та облаштувати тротуар.

Ось цей вузький проїзд довжиною метрів 50 між будинками Зарічанська 2 та Зарічанська 4 веде в масив багатоповерхівок. Це також і тротуар, що веде туди від тролейбусної зупинки. Дуже часто там не можуть роз’їхатись машини, що виїжджають та що заїжджають. От би було добре, якби цей проїзд розширити, та ще й додати тротуар. Та ще б перенести пішохідний перехід трохи далі від зупинки. Цей участок капітально відремонтували в 2013-му році, але кожна злива приводить до річки, яка несеться сюди аж від проспекту, асфальт вже помітно покоцаний, тож непогано б було створити якийсь водовідвід від цього місця,написав тоді Олексій Бойко.

Тож якщо йдеться саме про цей проїзд, одне з двох: або комунальники таки дослухалися до хмельничанина, та почали роботи з розширення проїзду, адже на вчорашніх відео можна було бачити тротуарні бордюри, складені на газоні, чи то чергова злива остаточно добила покоцаний асфальт. В будь-якому випадку, швидше за все, ремонтувати проїзд комунальникам таки доведеться. Можливо, і тротуар там з’явиться.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook