Новини
Суспільство

У Хмельницькому водій похвалився нецільовим використанням кнопки “розумного” світлофора (ВІДЕО)

Кнопку на пристрої, який допомагає пішоходам перейти вулицю з пожвавленим рухом, невідомий водій натиснув, аби… виїхати на дорогу з провулка. Проте хмельничани, схоже, не оцінили такий майстер-клас від автовласника.

Відео водія, який показав, за його словами, лайфхак для ситуації “якщо не можете виїхати”, поширили у соцмережах. Виїжджаючи на вулицю Пілотську, не надто перевантажену транспортом, невідомий автовласник вийшов з автівки та за допомогою кнопки на світлофорі (призначеної для пішоходів) засвітив собі зелене світло.

На кого розрахований був такий майстер-клас – важко сказати. Можливо, на водіїв-новачків, які лякаються виїздити на головну дорогу навіть коли там обмаль машин. Або ж на тих, кого не пропускають колеги на дорогах з надто жвавим рухом.

Менше з тим, у коментарях під відео схвальних відгуків не спостерігається. Натомість хмельничани пишуть:

“Поки ти нажав, я б раз 10 виїхав”

Проте дехто з автовласників охарактеризував вчинок водія такими словами, які тут не можна публікувати. Тому не варто робити так, як на відео, а вчитися долати перешкоди на дорогах самотужки, без використання не призначеної для цього техніки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook