Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині завершили ремонт ділянки траси національного значення (ВІДЕО)

Відео ділянки траси національного значення Н-03 на відрізку км 275+000 – км 277+500 біля села Слобідка-Гуменецька, перед в’їздом в м. Кам’янець-Подільський показали у Службі автомобільних доріг. Ремонт на цій ділянці шляху почався минулого року, а цього року його завершили.

Як повідомили у пресслужбі САД Хмельниччини, під час ремонту розширили проїзну частину, укріпили узбіччя, виклали два шари асфальто-бетонного покриття (вирівнюючий та верхній). Також на трасі зробили з’їзди з дороги, встановили два автопавільйони, облаштували пішохідні переходи з автономним освітленням, зупинкові майданчики, тротуари. Нанесли дорожню розмітку та встановили дорожні знаки.

Підрядником на ремонтних роботах виступало ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво».

Важливість цієї траси для Хмельницької області в тому, що вона є основною дорожньою артерією, що з’єднує Хмельницьку та Житомирську області. Автодорога веде до історичних пам’яток – Старокостянтинівської та Кам’янець-Подільської фортець.

Також у Службі автомобільних доріг нагадали про те, що в рамках реалізації програми Президента України “Велике будівництво”, минулого року відремонтували близько 60 км автодороги Н-03 в напрямку від Хмельницького до Кам’янця-Подільського.

Цього року у планах – ремонт ще 95 кілометрів цієї траси. На ділянках від міста Хмельницький до кордону із Житомирською областю та від Кам’янця-Подільського до кордону з Чернівеччиною заплановано зробити поточний середній та капітальний ремонти автошляху.

За інформацією пресслужби САД у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook