Новини
Події

Концерт у фонтані, вечірка на пляжі: як закінчилося святкування Дня прапора у Хмельницькому (ФОТО)

Несподівану сцену та глядацькі місця освоїли вчора, 23 серпня, біля обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького хмельничани. На території Молодіжного парку традиційна культурно-розважальна програма спочатку потішила любителів української пісні, а потім спонукала пуститися у танок фанатів активного руху та дискотеки.

День, в який вся Україна, і Хмельниччина також, відзначали свято державного прапора, запам’ятався хмельничанам не лише довгоочікуваною церемонією підняття найбільшого в області державного прапора, польотами ще більшого прапора над трьома локаціями в обласному центрі, а й культурно-відпочинковою програмою.

Як прокоментували напередодні у Хмельницькому обласному муздрамтеатрі ім. М. Старицького, з нагоди свята розташований поруч зі спорудою театру фонтан артисти вирішили перетворити на такий собі амфітеатр, в глибині якого розташувалися виконавці, а обабіч – глядачі-слухачі.

Любителів живої музики у незвичному антуражі вчора зібралося чимало. Парапети фонтану та споруди навколо нього окупували десятки хмельничан, які прийшли послухати музику у виконанні Хмельницького академічного муніципального камерного хору.

На території парку Молодіжного вчора ж влаштували чергову вечірку, цього разу приурочену святкуванню Дня Незалежності України. З розвагами для дітей, фотозонами, фудкортами, борщем у подарунок, а головне – з іще одним живим виконанням класичної української музики.

А крім того влаштували чимало локацій для найменших хмельничан, які активно долучаються до усіх святкувань у місті, для любителів посмакувати українськими (і не лише) наїдками просто неба, а також для тих, хто вміє мріяти.

Нагадаємо, святкування з нагоди 30-ї річниці незалежності України продовжаться сьогодні, 24 серпня. З програмою святкування та подіями і заходами можна дізнатися за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook