Новини
Події

У Хмельницькому гігантський дрон підняв у небо прапор України (ФОТО, ВІДЕО)

Зібралися подивитися на вражаюче видовище кілька десятків хмельничан. Величезний прапор України площею 216 квадратних метрів майорів над майданчиком біля кінотеатру ім. Т. Шевченка близько 10 хвилин, залишивши першим глядачам такого патріотичного польоту позитивні емоції та надзвичайні враження.

Нагадаємо, прапор України розміром 18 на 12 метрів підняли у Хмельницькому в рамках всеукраїнської акції “Україна Разом”, яка вже пройшла у багатьох містах України. Хмельницький став останнім містом, в якому потужний гігантський дрон злетів у небо разом з державним стягом.

Перш ніж підняти прапор у небо, його акуратно розстелили на майданчику, аби він злетів без проблем та перешкод.

За тим, як прапор підіймається у небо, спостерігали десятки глядачів.

Після того, як політ прапора над містом завершився, хмельничани подякували пілотам оплесками.

Сам же прапор акуратно зібрали, аби перенести його до “Дитячого світу”, де він так само піднявся у небо о 15.00.

Ще двічі сьогодні синьо-жовтий стяг злітатиме у небо за допомогою дрона – о 16.30 – знову з майданчика біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, о 18.00 – з території парку Молодіжного. Після цього там почнеться музична програма, за участі творчих колективів міста, а завершиться святковий день молодіжною вечіркою.

А вранці, нагадаємо, біля дендропарку підняли на флагштоці найбільший в області прапор України, який відсьогодні завжди майорітиме над обласним центром. Також у місті вже відбувся велопарад у вишиванках, під час якого велоактивісти проїхалися вулицями міста на патріотично прикрашених двоколісних.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook