Новини
Спорт

Головний тренер «Ужгорода» подав у відставку

У п’ятому турі Першої ліги «Ужгород» на своєму полі поступився «ВПК-Агро» з рахунком 1:3. Після цього матчу у відставку подав головний тренер закарпатців Михайло Іваниця.

Тому 23 серпня Богдан Блавацький був призначений виконуючим обов’язки головного тренера першолігового. Йому допомагатиме в ролі граючого тренера екс-захисник національної збірної України Олег Допілка та Михайло Стегура.

До наступного матчу з краматорським «Авангардом» команду готуватиме саме Блавацький, який також входив у тренерський штаб Михайла Іваниці.

Нагадаємо, що після п’яти турів у чемпіонаті України Першої ліги «Ужгород» займає 16 місце, маючи в активі одне очко.

Матч «Краматорськ» – «Ужгород» відбудеться 28 серпня.

В ексклюзивному інтерв’ю Metaratings Богдан Блавацький розповів, які завдання поставило перед ним керівництво клубу.

За словами Блавацького, після відходу у відставку Mихайла Іваниця йому пропонували відразу стати головним тренером, але після обміну думками вирішили, що до кінця першої частини сезону він буде виконувати обов’язки, а потім в залежності від того, чи залишаться задоволені в Ужгороді роботою Баланицького, буде вирішено, що робити далі.

Наразі клуб активно працює над посиленням складу. До закриття трансферного «вікна» вони хочуть підписати центрального захисника і опорного півзахисника.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook